HOME
 
 

V A K J O U R N A L I S T I E K - Redactioneel medewerker van vakblad Snackkoerier. Sinds februari 2014. Een weerzien. Van maart 1993 tot oktober 2000 was ik al hoofdredacteur, toen als vastedienster van Reed Elsevier. V A K J O U R N A L I S T I E K - Sinds 2006: verschillende rubrieken voor Hanos Courant en Hanos Gazet. Waaronder Kaart van... over kookvisie van topkoks en koks van de betere restaurants. Veder onder meer themaverhalen en een periodieke columns voor de pagina Lekker Snel. V A K J O U R N A L I S T I E K - In de jaren 2011 en 2012 was ik webredacteur van Food Inspiration en zorgde ik voor dagelijkse inspirerende updates uit de wondere wereld van de foodservice. V A K J O U R N A L I S T I E K - Redactioneel medewerker van het nieuwe foodservice vakblad FoodClicks sinds voorjaar 2012. Tevens analytische verhalen en commentaren. D U I D I N G  E N  A N A L Y S E - Manager research and publishing FoodService Instituut Nederland. Sinds eind 2012. Onderzoek en data verzamelen en analyseren voor Foodservice Beleidsmonitor en Foodshopper Monitor. D U I D I N G  E N  A N A L Y S E - Bijdragen aan Channel Insights rapport van GfK over de Nederlandse en secundaire de wereldwijde quickservicemarkt. D U I D I N G  E N  A N A L Y S E - Analytische bijdragen aan vakblad Misset Catering. Onder meer over de kosten van voeding in de zorg, oervoeding en vermeend gezonde voeding in schoolkantines. L E Z I N G E N - Lezing over trends in foodservice voor Belgian Foodservice Alliance, oktober 2013. L E Z I N G E N - Lezing voor franchisenemers Febo over actuele en toekomstige ontwikkelingen in de foodservicemarkt, met name in de quickservice- en deliverymarkt. L E Z I N G E N - McSucces Live Lezingen, geŽnt op mijn boek McSucces. Bent u eigenlijk allemaal nog wel smoorverliefd op uw werk en uw merk? Onder meer gehouden voor toeristisch ondernemers in Gelderland en Koninklijke Horeca Nederlanad. C O N C E P T O N T W I K K E L I N G - Waar koopt Nederland zijn eten? Format FSIN Food 500, ranking van 500 grootste foodverkopers van ons land, van Albert Heijn tot McDonald's en Keurslager, 2013. Ontwikkeld voor FoodService Instituut Nederland. C O N C E P T O N T W I K K E L I N G - Concept Misset Horeca Top 100 van grootste foodserviceconcerns. In 1998 ontwikkeld. De Misset Horeca Top 100 wordt nog altijd jaarlijks gepubliceerd. C O N C E P T O N T W I K K E L I N G - Digitaal magazine Broodjes! Samen met Dutch Giraffe ontwikkeld, 2011. Tevens realisatie van digitaal magazine Cora over innovatie en ontwikkelingen in de snackmarkt. B O E K P U B L I C A T I E - Mijn boek McSucces. Over mcmarketing, mcmanagement en de totale aanpak van McDonald's, 2012. Inclusief McSucces Navigator. Hier te bestellen. B O E K P U B L I C A T I E - Het boek Febo, Een Fenomeen over de automatiekcultuur en Febo publiceerde ik in 2011. Meer boeken vind je in de cv-sectie. I N  D E  M E D I A - Periodieke bijdragen aan de radiorubriek fastfoodnieuws in de Coen en Sander Show op 3FM. Onder meer over dŲner, Heart Attack Grill en gezonde friet. I N  D E  M E D I A - Tien kroketten proeven voor TV-programma Vara's Kassa, december 2012. I N  D E  M E D I A - Interview dagblad De Gelderlander na verschijning van mijn boek McSucces

*) Huidige opdrachten en opdrachten van recente datum

 
  ::  © 2011  WDKcommunicatioN  &  UZmedia  ::  W3Cvalid  ::